Om os

Iso Paint udvikler, producerer og markedsfører løsninger til overfladebehandling af tage, fliser og facader mm. og er bl.a. kendt for klimaaktiv tagmaling. Det er vores ambition at være markedets foretrukne leverandør med den bedste service og produktportefølje. Samtidig er det vores erklærede mål at sætte kvalitetsstandarden i branchen uden at gå på kompromis med hverken miljø- eller sundhedsmæssige hensyn.

For hele tiden at være banebrydende på vores felt er Iso Paint produkter og løsninger baseret på videnskabelig og anvendelsesorienteret forskning, ligesom vi samarbejder med nogle af markedets stærkeste leverandører, forhandlere og tagmalere.

Iso Paint er en del af Tikkurila-koncernen.

Om Tikkurila-koncernen
Tikkurila er en nordisk malingvirksomhed, hvis produkter er fremstillet af omhyggeligt udvalgte råvarer, der opfylder de højeste kvalitetskrav. Det er Tikkurilas vision at skabe overfladebelægninger, der gør en forskel.
Tikkurilas største markeder er Sverige, Rusland, Finland, Polen og de baltiske lande. Vi har produktion i 8 lande, og vi er den førende virksomhed inden for dekorationsmaling på alle vores hovedmarkeder. Generelt fås Tikkurilas produkter i mere end 40 lande.

Et dedikeret fællesskab af fagfolk
Ud over at være en malingvirksomhed er vi et fællesskab af 3.000 talentfulde og dedikerede fagfolk, der alle har en fælles forståelse for æstetik og bæredygtighed. Vi deler de samme værdier og finder glæde i at skabe en levende fremtid ved hjælp af overfladebelægninger, der gør en forskel.

Nordisk kvalitet fra start til slut siden 1862
Med ekspertise, der strækker sig over årtier, udvikler vi førsteklasses produkter og ydelser, som forsyner vores kunder med kvalitet, der kan stå sin prøve mod vejret og tidens tand. Vi omfavner vores markedsførende mærker og er stolte af vores innovation, som er rodfæstet i tradition, men som også ser langt ind i fremtiden.

Nordisk bæredygtighed
Vi har været innovative lige fra den spæde begyndelse. Vi ønsker at være førende på markedet med branchefornyende og bæredygtige løsninger, der er sikre for både os og vores miljø, og bestræber os på at have et indgående kendskab til vores kunder.
 I 2017 udgjorde vores omsætning 582 milioner euro. Virksomheden er børsnoteret på Nasdaq Helsinki.

Læs mere om Tikkurila-koncernen her (på engelsk) 

Læs mere

Kvalitet og miljø

Læs mere om vores arbejde ift. miljø og kvalitet.

Cases

Se hvordan vores produkter bliver anvendt.

Marketing  

Download brochurer og pressemateriale her.

Seneste nyt

Højteknologisk kondensbekæmpelse på hønsegård. Læs mere her

Forår på trapperne betyder tid til tagtjek. Læs vores pressemeddelelse her

Fokus på høj kvalitet og god rådgivning. Læs mere her

Isonit og Rubber er nu CE mærket. Læs mere
her